Akcija!
-19%

GDL 3066 – VELUX CABRIO® krovni balkon. Bezbojni lak, Energetsko zvučno izolacijsko staklo +opšavni lim EDW 1000

VEĆ OD 2.476,17 

VELUX CABRIO® krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu

  • Plaćanje pouzećem ili bankovni prijenos
  • Besplatna dostava na adresu
SKU: N/A Kategorija:

CABRIO® krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu. S vanjske strane CABRIO® izgleda kao i svaki drugi VELUX krovni prozor – savršeno se uklapa u konstrukciju krova kada je zatvoren.

Više dnevne svjetlosti i panoramski pogled

VELUX CABRIO® krovni balkon svakom prostoru pruža novu dimenziju – otvorite gornji element, gurnite donji prema naprijed i zakoračite na vaš krovni balkon i uživajte u panoramskom pogledu.7

Upravljanje

Gornji element ima donju ručku pa se cijelo krilo otvara prema van dok se donji element otvaranjem pretvara u staklenu ogradu s bočnom čeličnom ogradicom

ThermoTechnologyTM

Iskusite više udobnosti i manju potrošnju energije u svojem domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donose energetsku učinkovitost, izolaciju i zrakonepropusnost.

Prirodno prozračivanje

Pustite svjež zrak u svoj dom i kad niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svjež, filtrirani zrak kroz ventilacijski preklop.

Kako oprati prozor

Kako biste oprali vanjsko staklo zarotirajte krilo prozora za 180°. Krilo fiksirajte u poziciji za pranje povlačenjem zasuna u prihvatnik zasuna koji se nalazi na dnu bočnog okvira. Filter zraka se može skinuti i oprati s običnim kuhinjskim deterdžentom. Filter skidajte kada je prozor postavljen u položaj za čišćenje.

Sjenila i rolete

Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX sjenilima. Postoji sjenilo za svaku potrebu. Bilo da tražite određenu funkciju ili odrđeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rješenja u boji koja odgovara vašem stilu. Tražite zaštitu od topline? – naše vanjske tende i rolete smanjuju zagrijavanje čak do 90%.

Dodatne informacije

GDL CABRIO

GDL MK19 78X252 +EDW OPŠAV, GDL PK19 94X252 +EDW OPŠAV, GDL SK19 114X252 +EDW OPŠAV