Trgovina

.CFU 0020Q Fiksni prozor za ravni krov sa zakrvljenim staklom, 2-slojno staklo
16 svibnja, 2022
.GDL 3066 – VELUX CABRIO® krovni balkon. Bezbojni lak, Energetsko zvučno izolacijsko staklo +opšavni lim EDW 0000
16 svibnja, 2022
Prikaži sve

.GDL 2066 – VELUX CABRIO® krovni balkon. Bijeli lak, Energetsko zvučno izolacijsko staklo +opšavni lim EDW 0000

već od 17.372,07 kn (2.305,67 €)

VELUX CABRIO® krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu
Obriši
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:
Opis

CABRIO® krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu. S vanjske strane CABRIO® izgleda kao i svaki drugi VELUX krovni prozor – savršeno se uklapa u konstrukciju krova kada je zatvoren.

Više dnevne svjetlosti i panoramski pogled

VELUX CABRIO® krovni balkon svakom prostoru pruža novu dimenziju – otvorite gornji element, gurnite donji prema naprijed i zakoračite na vaš krovni balkon i uživajte u panoramskom pogledu.7

Upravljanje

Gornji element ima donju ručku pa se cijelo krilo otvara prema van dok se donji element otvaranjem pretvara u staklenu ogradu s bočnom čeličnom ogradicom

ThermoTechnologyTM

Iskusite više udobnosti i manju potrošnju energije u svojem domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donose energetsku učinkovitost, izolaciju i zrakonepropusnost.

Prirodno prozračivanje

Pustite svjež zrak u svoj dom i kad niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svjež, filtrirani zrak kroz ventilacijski preklop.

Kako oprati prozor

Kako biste oprali vanjsko staklo zarotirajte krilo prozora za 180°. Krilo fiksirajte u poziciji za pranje povlačenjem zasuna u prihvatnik zasuna koji se nalazi na dnu bočnog okvira. Filter zraka se može skinuti i oprati s običnim kuhinjskim deterdžentom. Filter skidajte kada je prozor postavljen u položaj za čišćenje.

Sjenila i rolete

Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX sjenilima. Postoji sjenilo za svaku potrebu. Bilo da tražite određenu funkciju ili odrđeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rješenja u boji koja odgovara vašem stilu.Tražite zaštitu od topline? – naše vanjske tende i rolete smanjuju zagrijavanje čak do 90%.

Dodatne informacije
GDL CABRIO

GDL MK19 78X252 +EDW OPŠAV, GDL PK19 94X252 +EDW OPŠAV, GDL SK19 114X252 +EDW OPŠAV