×

VELUX Vanjska roleta ALU

Od Kn 2.859,00

Izračunaj cijenu

  • Energetska učinkovitost
  • Potpuno zamračenje
  • Smanjenje buke
Od
Kn 2.859,00
Konfigurirajte proizvod

Informacije o proizvodu vanjska roleta ALU

Potpuna zaštita cijele godine

Višestruke prednosti  

 
Rolete sprječavaju gubitak energije, održavaju vašu sobu toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana. Smanjuju buku tijekom tuče i kiše, štite vaše krovne prozore pri lošem vremenu te pružaju dodatnu sigurnost za vaš dom. Tijekom ljeta rolete štite vaš dom od vrućine zaustavljajući do 90% topline.

Najbolje od svega je da su naše rolete izrađene da traju. Izrađene su od izdržljivog aluminija koji osigurava besprijekoran rad bez obzira na klimatske uvjete kojima su izložene. Izlažemo ih strogim testovima u najekstremnijim uvjetima radi osiguranja potpune otpornosti na vremenske uvjete i dugovječan besprijekoran rad.

Integriran dizajn
Naše rolete savršeno se slažu s vašim VELUX krovnim prozorima što ugradnju čini lakom. VELUX rolete i njihovo elegantno gornje kućište uklopljene su u vaš krov, bez obzira na materijal krova. Za svoj inovativni dizajn roleta je nagrađena Red Dot i IF nagradama za dizajn proizvoda.

Načini upravljanja
Možete odabrati između električnog i solarnog upravljanja.  

Za visoko ugrađene prozore i GPL/GPU modele prozora preporučujemo električno upravljanu SML ili solarno napajanu roletu SSL.

VELUX rolete mogu se lako kombinirati s bilo kojim našim unutarnjim sjenilima.

 

Elektrisch
Električno upravljanje sa zaustavljanjem u bilo kojoj poziciji
Vanjskim roletama na električni pogon upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Roletom možete upravljati s bilo kojeg mjesta u sobi te možete iskoristiti sve funkcije sustava io-homecontrol® poput mogućnosti programiranja rolete da se podiže i spušta u određeno vrijeme.
Solarni pogon sa zaustavljanjem u bilo kojoj poziciji
Vanjskim roletama na solarno napajanje upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje s roletom. Tako možete upravljati roletom s bilo kojeg mjesta u sobi i iskoristiti sve funkcije sustava io-homecontrol®, poput programiranja rolete da se otvara i zatvara u određeno vrijeme. Ako imate INTEGRA krovni prozor na solarno napajanje, također možete koristiti daljinski upravljač koji se isporučuje s prozorom.
×
×
×
×